De ultieme ik wil niet opstaan

De ultieme ik wil niet opstaan

 

 

Je hebt maanden hard gewerkt en je hebt een burn-out ontwikkeld. Het begint je gedachten in beslag te nemen en je voelt je echt uitgeput. Je kunt doorgaan met je gewone bezigheden, maar die geven je niet zoveel plezier meer. In feite worden ze vermoeiend en terwijl je werkt, is het gemakkelijk om je te vervelen.

Dit is een heel gemakkelijk gevoel om te hebben. Het is het ultieme “Ik wil ’s morgens niet opstaan” gevoel. Na een paar dagen, is het zo makkelijk om jezelf te ontslaan. Tegelijkertijd is het moeilijk voor je om aan te geven met welke activiteiten je moet stoppen… Je wordt woedend als iets wat je gewoonlijk had deze dagen wordt verwaarloosd.

In het begin kan het het gevolg zijn van een gebrek aan fysieke activiteit. Tot het punt dat je niet meer kunt opstaan en lopen, omdat je zo moe bent dat je niet meer kunt zien. Dat betekent dat je mist wat er is en dat je in een vicieuze cirkel terechtkomt, waardoor je je de hele tijd uitgeput voelt.

Dan begint het makkelijker te worden om de moeite te zien en dingen uit te stellen. Je begint te geloven dat het makkelijker is dat iemand anders alles voor je doet. Je hebt het gevoel dat het zin heeft om te wachten tot je moe bent om uit te gaan en je te vermaken met je vrienden. Maar dit is het laatste wat je moet doen! U moet eerst lichamelijk uw werk doen tot het sterker wordt. Nadat het gevoel verdwenen is kunt u uw energie besteden aan ontspanning als dat het geval is. Het is belangrijk voor u om op topniveau uit te voeren wat u moet doen

In het begin neem je contact op met al je vrienden voor een eenmalige filmmarathon. Waaronder het nieuws en de weekend evenementen. Je neemt wat tijd voor jezelf. Het begint met het vinden van je gelijke balans. Als je te lang opgeeft, zul je meer uitgeput zijn dan toen je begon.

De problemen beginnen als je je vitale energie en kracht verliest door voortdurend te rennen. Je ontwikkelt vermoeide kuiten en Illusion for Talent verkent je beoordelingsklachten. Deze getrainde ruimte is de laatste kans om met deze wensen door te gaan. Dit is de plaats waar je moet leren om de dingen één voor één aan te pakken en niet op te geven.

Dit project gaat meer tijd, energie en moed kosten dan je wilt. Je weet dat er verrassende pijn kan komen. Maar je vindt het moeilijk om op te staan en het zware werk onder ogen te zien.

Je voelt je helemaal leeggezogen. Je kunt je nergens op concentreren. Je hebt alle energie van de wereld en je denkt dat je dit project in een paar uur kunt afronden. Het project brengt foto’s, het schrijven van reacties op artikelen, het reorganiseren van de site en nog meer taken met zich mee vanwege alle informatie die je zult moeten presenteren als je doorzet. Als je je plotseling realiseert dat je moeite hebt om een stapje extra te zetten of dat je een herinnering mist in een van de artikelen, dan word je in een psychiatrisch ziekenhuis gestopt.

Dit maakt duidelijk dat zelfs het meest getalenteerde en vastberaden individu niet kan doorzetten zonder enige vorm van rust.

Om succes te hebben, moet de mentale conditie van tevoren worden voorbereid met de juiste rust en educatie. Het vastleggen van een doel helpt u uw prestaties te verbeteren en leidt u naar een gelukkiger toestand. Dit is het belangrijkste verschil tussen de mensen die slagen en zij die niet slagen. Dit helpt u om uw volledige potentieel te bereiken en garandeert u de vervulling van uw dromen en doelen.

Op deze manier kun je je geest herprogrammeren. Je geeft niet op in tijden dat het moeilijk is zeg maar. Je leest meer, bekijkt websites en notities en wordt meer georganiseerd in het stellen van doelen. Denk altijd aan de tijd die je met je gezin moet doorbrengen om aan je zelfbehoeften te kunnen voldoen. Je lichaam trainen betekent je geest conditioneren. Uiteindelijk zult u in staat zijn om een tijdje in de flow te komen. Je zult “een schip in de haven” vinden.

U doet uw werk met plezier en u voelt dat het tijd is voor een pauze, maar u hebt iets meer tijd nodig. U bent uitgeput en gestresseerd omdat uw taken eindeloos lijken en u bent Frankrijk is een land met veel arbeidsmogelijkheden.

Lees meer…

Neuro Feedback

ADHD behandeling

    Je hebt maanden hard gewerkt en je hebt een burn-out ontwikkeld. Het begint je gedachten in beslag te nemen en je voelt je echt uitgeput. Je kunt doorgaan met je gewone bezigheden, maar die geven je niet zoveel plezier meer. In feite worden ze vermoeiend en terwijl je werkt, is het gemakkelijk om…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.