Het belang van het menselijk lichaam

Het belang van het menselijk lichaam

menselijk lichaam

De naalden zijn gemaakt van afgeronde punten, die een gevoel van hardheid geven. Ze kunnen glad zijn, maar dat maakt niet uit, elk paar naalden levert een aantal stoffen.

Deze acupunctuurpunten worden gebruikt bij de behandeling van de verschillende organen van het lichaam. Het menselijk lichaam is in principe onderling verbonden. Wanneer één orgaan in evenwicht is, zullen de andere ook gereguleerd worden. Vandaar dat acupunctuur een methode is en geen absolute remedie voor gezondheid.

Acupunctuur maakt gebruik van kleine naalden, die gemaakt kunnen zijn van roestvrij staal, die in ‘grain’ of ‘kwalitatieve ‘ails’ (traktaten die verschillend zijn voor individuele Total body scan ) kunnen worden geplaatst. De toppen van de naalden zijn inderdaad van vitaal belang. Theodolieten aanwezig in de toppen van de naalden chifield (het energieveld om ons heen). De menselijke lichaamsenergie stroomt langs deze naalden en theodolsimeters meten de energiestromen.

In het verleden werden de chirurgische instrumenten gemaakt van hout en waren daarom broos en gemakkelijk te breken. tegenwoordig heeft de technologie van het computertijdperk ons grote wonderen gebracht op het gebied van de geneeskunde. Deze naalden zijn beschikbaar voor elke aandoening en kunnen vele andere zijn dan naalden, d.w.z. elektronische apparaten van verschillende metalen. Hoe dan ook, de mens probeert altijd nieuwe methoden te vinden voor pijnen en kwalen en de moderne artsen negeren het nut van deze acupunctuurpunten niet.

Men moet eerst voor zichzelf zorgen, voordat men om hulp vraagt. Men zou de hulp kunnen inroepen van een of andere drogisterij voor het leveren van het juiste geneesmiddel. Het zal echter niet lang duren voordat het wereldwijde medicijnnetwerk de aanwezigheid onthult van vele kunstmatige kruidengeneesmiddelen, die de verwachtingen van de mens niet teleurstellen. Daarom is het nodig om in contact te komen met de ware aard van gezondheid, die ons zal helpen de echte waarde van gezondheid te kennen.

Het lichaam handelt altijd in de hoogste mate door zijn aangeboren wijsheid, die een geleidingssysteem is, dat de hogere orde van het menselijk bestaan geeft. De mens als kind van de natuur heeft altijd de wildernis van het leven getrotseerd in een poging zijn plaats te vinden, die hem door de natuur is gegeven. De mens zal trachten te leven in de meest onherbergzame omstandigheden, hetgeen resulteert in de ontwikkeling van super-specialiteiten, om de omgeving te bestrijden en in dit zeker buiten te leven om de uitdagingen van het leven aan te gaan, waarvoor het menselijk lichaam niet is ontworpen.

De mens als kind van de natuur is altijd aan het milieu verslaafd geweest; maar de natuur heeft hem niet de coördinaten gegeven, die hem zouden kunnen helpen om zijn plaats in de wereld te vinden, die hem door het milieu was gegeven. De specialisatie van de mens in het milieu heeft geleid tot het vrijkomen van de wilde kiemen, die tot dan toe altijd opgesloten zaten bij elke plant en elk dier. Door deze wilde kiemen kon de mens binnendringen in ontelbare micro-besloten ruimten, waar deze kiemen vrij konden rondlopen en vechten tegen de planten en dieren van het milieu, met als gevolg dat een geheel nieuw milieu vrijkwam, schadelijk voor het menselijk lichaam.

Dit proces heeft de gebeurtenissencyclus op gang gebracht die geleid heeft tot de vervuiling van water, bodem en lucht, de vernietiging van het planten- en dierenleven, de toename van kanker en ziekten, om er maar een paar te noemen. Maar deze negatieve veranderingen kunnen worden voorkomen door de veranderingen die we aanbrengen in onze levensstijl, die wordt aanbevolen een gezond dieet, gevarieerd dieet preventie plan, verschillende lichaamsbeweging plan en een positieve mentale houding altijd.

Daarom is gesuggereerd dat naast conventionele behandelingen een dergelijke preventieve behandeling van essentieel belang is, die resultaten op lange termijn kan opleveren, hetgeen alleen kan worden bereikt door de combinatie van lichaamsbeweging, gezonde voeding en preventieve screening.

Samenvattend kan niet worden ontkend dat de mens als kind van de natuur een zekere geestelijke behoefte heeft en dit heeft hem de ijdelheid doen inzien van het vasthouden aan dingen, wanneer de vergankelijke dingen van deze vergankelijke wereld kunnen worden veranderd en de natuur altijd stroomt, zo ook met de mens.

 

De naalden zijn gemaakt van afgeronde punten, die een gevoel van hardheid geven. Ze kunnen glad zijn, maar dat maakt niet uit, elk paar naalden levert een aantal stoffen. Deze acupunctuurpunten worden gebruikt bij de behandeling van de verschillende organen van het lichaam. Het menselijk lichaam is in principe onderling verbonden. Wanneer één orgaan in…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.