Hoe breng je je energie in balans?

Hoe breng je je energie in balans?

Lifecoach Eindhoven

Breng je welzijn in balans en je creëert meer energie en vitaliteit voor je leven met een lifecoach! Want wanneer ons welzijn uit balans is, beginnen we ons onbeheersbaar te voelen, verliezen we ons zelfvertrouwen, verhogen we onze stressniveaus en ontkrachten we onszelf. Energie en vitaliteit zijn zeer essentiële onderdelen van ons welzijn.

Er zijn vele manieren om onze energie in balans te brengen en ons zelfvertrouwen, zelfrespect en gevoel van eigenwaarde terug te krijgen, waaronder visualisatie, ontspanningsoefeningen, natuurlijke ademhaling, en therapie (een combinatie van oefeningen).

Visualisatie is een krachtige techniek om onze energie in balans te brengen. Dit komt omdat we door ons te concentreren op het ademhalingsproces, in staat zijn onszelf te centreren en te verstillen van de dagelijkse wassende tonaliteit. Hierdoor kunnen we ons meer bewust worden van ons innerlijke zelf, onze gedachten en gevoelens.

De techniek van visualisatie kan u uit de gangbare misvatting halen dat wij alleen in staat zijn onze uiterlijke wereld te beheersen, maar wij zijn zeer wel in staat onze innerlijke wereld te beheersen.

Cotillon frustreert ons. Als we uit balans zijn, zijn we altijd met onszelf in gevecht. Diepe hersenstimulatie heeft ons echter laten zien dat ons eigen brein onze grootste bondgenoot kan zijn bij het oplossen van emotionele conflicten.

Het leven in het huis van mijn ouders in Engeland hielp mij om de gewoonten van vermijding in mijn kindertijd te begrijpen. Gebrek aan verbale communicatie was een van de vele factoren die angst veroorzaakten die ten grondslag lag aan omgevingsstress. Valse feiten, veronderstellingen, overdreven generalisaties, over-analyse, en zelfpraat beïnvloedden hoe mensen over zichzelf dachten. Gebrek aan welzijn in de kindertijd leidde tot een gebrek aan zelfwaardering als volwassene, wat leidde tot een gebrek aan eigenwaarde.

Sommige mensen zijn voortdurend in conflict met zichzelf, met hun opvatting over zichzelf in relatie tot anderen, met het leven in het algemeen. Deze mensen nemen hun toevlucht tot geweld als middel om conflicten op te lossen. Dit kan een vorm van misbruik en dominantie zijn. Intern conflict begint met onvervulde behoeften. Geleidelijk aan, wanneer we meer van onze behoeften vervuld krijgen, werken we harder om aan de eisen van het volgende niveau te voldoen. Dit kan leiden tot een verborgen onderliggende staat van bestaan, een verborgen gevoel van uitputting, demotivatie en angst, chronische ongelukkigheid en ontevredenheid. Hoe creëert intern conflict een gevoel van ellende en ontevredenheid? Er zijn twee manieren waarop een onvervulde behoefte zich kan manifesteren. Ofwel is één van ons zich onbewust en in het conflict onbewust, ofwel is de betrokkene zich onbewust en in onbewust conflict.

We moeten onze onbewuste en onbewuste conflicten bezitten, als we willen dat dit conflict in ons wordt opgelost. Wanneer iemand onbewust is en in onbewuste afwijzing en pijn zit, vertaalt zich dat vaak in innerlijk verven en zoeken, misbruik of manipulatie in relaties. Mensen zullen deze middelen gebruiken als een middel om te krijgen wat ze willen en hun inspanningen saboteren. Dit in plaats van het opbouwen van een relatie gebaseerd op sterke fundamenten, waar beide mensen aanwezig zijn en elkaars behoeften en gevoelens accepteren. Dit is de uitweg uit vicieuze cycli en implosie.

Zowel bij de ouders als bij de kinderen kan een gebrek aan vaardigheden worden vastgesteld. En het is gemakkelijk te zien waarom zoveel van de emotie of reactie voortkomt uit de psychische band van de acteur/ouder en het kind/kind. Ook al zijn we spirituele wezens die emotionele ervaringen hebben, onze persoonlijkheden zitten nog steeds vast in de volwassene en kind rollen.

Binnen de twee componenten van de familiedynamiek zijn zoveel sub-persoonlijkheden die onder de oppervlakte van het bewuste bewustzijn liggen. Het tweede aspect is dat geheimzinnige en bedrieglijke patroon, dat intimiteit verhindert en gelijken en leiders uitschakelt. Het derde aspect leert hoe te verbinden en ermee om te gaan door communicatie, dit komt vaak voort uit een diepere en nauwere relatie met de Tarot, Astrologie, handlijnkunde en andere helende modaliteiten. Het vierde aspect is het leven, gegeven door cliënten die al jaren dierbaren in dezelfde omgeving hebben, of familieleden die zijn overgegaan. Of het vijfde aspect toont een kant van het zelf die acuut bewust is en aanwezig kan zijn in de hoger bewuste aard van intuïtie, oproer. Intuïtie is iets waar we de leiding over hebben. We moeten op onze intuïtie vertrouwen met geloof in wat we kunnen voelen of aanvoelen, in tegenstelling tot wat we denken dat zou moeten.

Uw welzijn is een geschenk,

Ik ben er zeker van dat u het ermee eens bent dat dit een gave is met vele aspecten, zoals mentaal, emotioneel,  het gezegde ‘als we alleen gebruik maakten van wat de ogen zien zou iedereen zien wat wij zien’.

memo die visuele perceptie beschrijft,

De toeschouwer is Galilea die het Hoger Zelf uitoefent met behulp van visuele perceptie of perceptie van het verenigde lineaire verleden, heden en toekomst.

De heer Menel loopt langs de zwarte etherische balzaal en stelt zich voor dat dit het heldere witte licht en de zon is.

Meneer M en mevrouw U staan voor de zwarte deuren waardoor de kleuren naar buiten spatten.

Mr H geeft de voorkeur aan de schaduwen op de muur, als een manier om zijn helende werk te verbergen.

Lees meer:
Bodyscan 
Total body scan 

Breng je welzijn in balans en je creëert meer energie en vitaliteit voor je leven met een lifecoach! Want wanneer ons welzijn uit balans is, beginnen we ons onbeheersbaar te voelen, verliezen we ons zelfvertrouwen, verhogen we onze stressniveaus en ontkrachten we onszelf. Energie en vitaliteit zijn zeer essentiële onderdelen van ons welzijn. Er zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.