Hoe kan een persoon gecoacht worden?

Hoe kan een persoon gecoacht worden?

coach den bosch

Hoe kan iemand gecoacht worden? Ik raad coaches altijd aan een cursus te volgen of een boek te lezen. Maar ik was verrast, toen ik met pensioen ging, te ontdekken dat er een steeds groeiend, snel groeiend veld is van geaccrediteerd cursusmateriaal, gepresenteerd als boeken, of meer recent, een verscheidenheid van audio-programma’s, voor u beschikbaar tegen een redelijke prijs. We kunnen leren door thuis cursussen te volgen. “Ik herinner me een avond dat onze nieuwe voetbalcoach me een DVD van een wereldbekerwedstrijd liet zien,” zei een oud-speler, Bobabs. “Het was die ene wedstrijd die de revolutie in ons hart als land teweegbracht, en het succes dat ik familie en vrienden liet vragen,” zei Bobabs. Zouden zulke cursussen voor u werken? Ik weet dat ze voor de meesten van ons zouden werken.

Uit dat boek over motivatie: Uiteindelijk kwamen coaches en managers overeen om werk en teammanagement op dezelfde manier te definiëren en dezelfde methoden te gebruiken om te bereiken wat ze wilden bereiken. Het was in deze sfeer van wederzijds begrip dat de “Goal Setting” principes werden geïntroduceerd in het begin van de jaren 1980 door Peter Drucker, en later door Jack Wbell.

Uit het boek: Laten we het hier eens over hebben vanuit een artistiek oogpunt. Als u momenteel uw Werkgevers (of Staatsuniversiteiten, enz.) in uw industrie bijna als een soort religie en/of spiritualiteit voor u en uw familie, 95% van uw werknemers en bijgevolg het uw familie richel, dat je nodig hebt om efficiënte termen te besteden in het definiëren van wat werkt.

Als uw benadering echter anders is, zoals de uwe bijvoorbeeld moet zijn om nieuwe banen te scheppen voor mensen, die zich moeten inschrijven en een cursus moeten voltooien die u de carrière zal of kan geven die uw gezin zal verbeteren, begin dan met het verkennen van de mogelijkheden op dit gebied van werkgelegenheid. Als je in de gewoonte van het geven van mensen “het goede leven” door het cultiveren van hun professionele vaardigheden, met betrekking tot de begrafenis als een muziektherapeut, probeer dan studeren en / of coach totdat je leert “The How” van wat een rolmodel in de muziekindustrie kan doen voor u en uw gezin.

Onlangs hoorde ik een radio-interview van een aspirant-coachklant, die zei dat ze wat vragen had over haar toekomstige loopbaan. Ik vroeg haar en haar man wat ze wilden worden aan het eind van haar leven. Ze zeiden dat ze opvoeders wilden worden, maar dat een filmster meer een rolmodel was. Ik zei wat ik haar graag als coach zou willen geven. Ik moet wel zeggen dat de meeste mensen die via mijn zomerworkshops en zomerretraites bij mij komen voor coaching, jong en ondernemend zijn. Ze hebben dus iemand nodig die hen veel nuttige levensvaardigheden bijbrengt.

Voor sommige mensen zijn de omstandigheden heel anders. Voor sommigen gaat het om wat ze nu aan het doen zijn, zoals een tiener die vraagt om onmiddellijke veranderingen. Sommigen hebben deze situatie al eens meegemaakt en hebben hulp nodig bij het uitstippelen van een route voor de toekomst. Misschien zitten ze al in een loopbaan die ze niet meer willen, of willen ze opnieuw beginnen en een nieuwe loopbaan krijgen. De meeste mensen kunnen wel wat advies gebruiken en toepassen over wat zij nu moeten doen, en wat zij moeten doen om de persoon te worden die zij willen zijn.

Ik wil je dit meegeven als een uitdaging.

 

Lees meer

kinder coach

Burn out

Hoe kan iemand gecoacht worden? Ik raad coaches altijd aan een cursus te volgen of een boek te lezen. Maar ik was verrast, toen ik met pensioen ging, te ontdekken dat er een steeds groeiend, snel groeiend veld is van geaccrediteerd cursusmateriaal, gepresenteerd als boeken, of meer recent, een verscheidenheid van audio-programma’s, voor u beschikbaar…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.