How to Be a itchy

How to Be a itchy

sluit omhoog van fysiotherapeut die lage rug masseert - fysio stockfoto's en -beelden

hoe oefen je? Je doet het niet goed. Probeer alles te voelen. Waar doet het pijn? Hoe voelt het? Hoe voelt het om naar je Pilates-les te gaan? Dit zijn de dingen die je moet weten voor je klas. Zorg dat je plezier hebt in je klas. Dood jezelf niet door het te overdrijven. Je mag naar de muziek luisteren, maar niet naar de dansers kijken. Je moet genieten van de sessie. Als je moeite hebt met focussen, moet je misschien een muziekproducent inschakelen, zoals een cass-speler of piano. Je kunt van je sessie een multi-muzikale ervaring maken door verschillende beats toe te voegen voor elke meridiaan en door synths te gebruiken met toonladders en instrumenten, zoals een fluit of triangel, chinabol, xylaphryline, harp, sopraan. De capaciteit van je geest is groter dan luisteren naar het hele world wide web. Daarom,

In de vorm van een riem verplaats je je zwaartepunt naar je voeten, wat de gemakkelijkste plek is om je houding aan te passen. Voor de meesten van ons is het verhogen van ons zwaartepunt met 1,5 tot 2 inch voldoende om onze kern net dat beetje sterker te maken.

Probeer zoveel mogelijk in discussies te zijn in plaats van alle-ussions. Dit zal je helpen om creatiever te worden in je lesgeven. Het zal u ook helpen om geduldiger te worden. Dit komt omdat u zult zien dat uw houding zowel de structuur als de functie van uw studenten beïnvloedt.

Je kunt je leerlingen belonen na elke lessessie. Een voorbeeld van een kassapromotie die ik heb gebruikt, is waarbij ik een student als een "officiële klant" heb gekozen. Alleen leden kunnen een afvinkvakje verwijderen uit een inkomende post buiten de stad. Je geeft ze zowel een boekje als een pen. Wanneer een student voor een klas arriveert, geeft de leraar hem zowel een mondelinge beoordeling als een examen. Als hun beoordeling aan het einde van het examen niet volledig is of als ze niet kunnen concurreren met de klas van de instructeur, worden ze gemarkeerd als een mislukte student. De praktijk om studenten zowel een mondelinge beoordeling als een examen te geven, toont aan dat deze leraar in het systeem is ingestapt. Het resultaat is dat wanneer ze later een recensie geven, het zal zijn om betekenis te geven aan het geleerde materiaal en niet alleen omdat hij er is om vibratie aan de klas toe te voegen.

Wat mag je van je leerlingen verwachten?

Als leraar moet je in gedachten houden dat, hoewel studenten geweldig zijn en je misschien wel de mooiste lichamen hebt, je ze toch met respect moet behandelen. Dit betekent dat als je klas op enig moment somber begint te worden, je je best moet doen om je leerlingen tijdens de pauzes weer in de due diligence te brengen en ervoor te zorgen dat je je leerlingen aanmoedigt om af en toe naar zichzelf in de spiegel te kijken. .

Wat is jouw verantwoordelijkheid als leraar? Wat hoop je uit je onderwijscarrière te halen? Zorg ervoor dat je deze vragen voor jezelf beantwoordt en beantwoord ze wanneer de bel gaat, het signaal dat je les is gestopt.

Wat is uw plan voor permanente educatie? Zorg ervoor dat je alles te weten komt, zodat je weet wat er van je als docent wordt verwacht en zorg er vervolgens voor dat je aan je diploma-eisen voldoet.

Can you afford to be a teacher? If the answer is "yes", then look for a teaching clinic or similar learning institution. What do they offer? Are you covered under warranty? What else do you need to purchase in order to cover your living expenses during treatment?

Introduction to the students. What are the goals for the class, both short and long term. By the looks of the room, you can tell if the teacher is handling the students properly.

378: Tell them you have no ego, only love and what you desire to accomplish.

Fresh air. How much you will allow your students to ask and challenge them to go.

Omgaan met de crisissituaties die zich in de klas kunnen voordoen. De leerkrachten moeten het positieve van het negatieve kunnen onderscheiden. De beste leraren weten hoe ze de crisis kunnen voorkomen

Geef de leerlingen de tijd om over de klas na te denken, rekening houdend met alle specifieke aanwezige situaties.

hoe oefen je? Je doet het niet goed. Probeer alles te voelen. Waar doet het pijn? Hoe voelt het? Hoe voelt het om naar je Pilates-les te gaan? Dit zijn de dingen die je moet weten voor je klas. Zorg dat je plezier hebt in je klas. Dood jezelf niet door het te overdrijven. Je…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.