Vier goede gewoontes om gezond te worden en te blijven

Vier goede gewoontes om gezond te worden en te blijven

 

 

 

Welkom bij het eerste van vier artikelen in de serie Bewustzijnscoaching. Hoeveel van jullie hebben zich aangemeld om gecoacht te worden en hoeveel van jullie hebben boeken gelezen over betrokkenheid? Zien jullie jezelf nog steeds als de enige referentie bij het maken van je keuze. Het is van cruciaal belang deze zorgen aan de orde te stellen, want dit is iets wat we in alle aspecten van ons leven doen. We verwarren het leren over wetenschap en onderwijs met iets dat onze dagelijkse keuzes beïnvloedt en relaties beïnvloedt. Serieus, het goede nieuws is dat ik maar één antwoord heb om mijn sociale invloed en mijn loopbaanontwikkeling te vergroten.

We hebben allemaal op eigen houtje dingen uitgeprobeerd en soms geprobeerd ons eigen hoofd op te zetten en door onze eigen overdreven en blinde kansen te handelen. Wanneer wij uit boeken keuzes maken, verliezen wij onze communicatieve vaardigheden en de kracht om ons leven om te vormen tot de manier waarop wij willen dat het is. Soms zijn onze vrienden of collega’s niet de enigen die lijden onder onze passiviteit, maar er zijn mensen die lijden onder beslissingen die niet door u zijn genomen. Zijn uw resultaten niet in overeenstemming met uw waarden? Worden ze beïnvloed op de manier die u zou willen? Dan is het tijd om het antwoord te vinden.

Ik wil u van harte welkom heten om met mij mee te gaan op mijn reis naar een bewust, eerlijk, verantwoordelijk en integer leven. Ik nodig u uit om uw volledige portemonnee mee te nemen, zoals ik deze concepten breng en ze in mijn leven gebruik. Ik moet u vier goede gewoonten meegeven om te investeren om uw gezondheid, geluk en welzijn te verhogen. De resultaten zijn gemakkelijk te zien in uw omgeving.

Snellezen is een goede gewoonte waar je in wilt investeren. Ik ben serieus over snellezen. We moeten lezen om onszelf vooruit te helpen in onze carrière op allerlei gebieden. Het vermogen om snel te lezen kan je toegang geven tot informatie die je helpt om verder te komen in je carrière. Ik heb een kandidaat aan mijn zijde die de snelste leessnelheid op de planeet heeft. Het maakt zelfvertrouwen heel gemakkelijk voor je. Wie je ook bent, zoek uit wat je wilt doen in het leven en snel lezen is de eerste stap om het waar te maken.

Ik wil een paar woorden zeggen over schoonheid. Waarom belasten we onszelf met onze ogen? Het gaat er niet om dat we gewoon gaan zitten en een donut eten. Donuts hebben goed uitziende vrouwen (u weet toch wie u bent) en getrouwde mannen gemaakt. Waarom laat je jezelf door deze doldrums gaan als je je tijd kan besteden aan lezen? Iedereen weet dat een website niet op kan tegen een goed boek. Ze zeggen dat je een oude hond geen nieuwe trucjes kunt leren. Maar een leven lang do not want to-haves op en af je to do lijst zetten zal je zeker opvreten. Je moet de schoonheid vinden in de persoon, de plaats of het ding. Als het een eerste wereldland is, is dat de beste plaats om te beginnen. Als het een eenvoudig of groot object is, zult u misschien de schoonheid ervan waarderen en u op de een of andere manier in harmonie voelen. Neem ook de tijd om in uw omgeving te ademen. Ieder mens heeft zijn eigen leven te leiden.

Mensen in landen die gewelddadig, corrupt en uitgehongerd zijn, moeten zich ontdoen van de jaloezieën waar ze hun hele leven tegenaan hebben gekeken. Neem even de tijd om te zien wat schoonheid is in de gewone dingen om te zien, liefde en relaties. Het leven is een stuk leuker als je schoonheid ziet in je alledaagse voorwerpen. Geen mensen hoeven te krijgen wat ze niet willen. Probeer het een beetje en je zult er grote voordelen van krijgen.

Het laatste wat ik over dit onderwerp wil zeggen is dat je je geest moet genezen. De gemiddelde mens van vandaag neemt gewoon te veel harde en nare dingen in zich op. We blijven hangen in het luisteren naar de verkeerde televisieprogramma’s, de verkeerde muziek, en te veel gepraat. Een gesprek voeren is goed, neem de tijd om te praten en luister naar anderen die hun gedachten delen en begin hun dag in positieve opbeurende zin.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen en vijf goede gewoonten hebt ontdekt om gezond, gelukkig en rijk te worden en te blijven. Uw beste is nog te zijn.

Lees meer…

Bewustzijncoach

Life coach Amsterdam

      Welkom bij het eerste van vier artikelen in de serie Bewustzijnscoaching. Hoeveel van jullie hebben zich aangemeld om gecoacht te worden en hoeveel van jullie hebben boeken gelezen over betrokkenheid? Zien jullie jezelf nog steeds als de enige referentie bij het maken van je keuze. Het is van cruciaal belang deze zorgen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.