Wat zijn de voordelen van Dry needling?

Wat zijn de voordelen van Dry needling?

Wat zijn de voordelen van dry needling? De traditionele dry needling methode omvatte het gebruik van een holle naald, genaamd, n Array naald, die werd geleid door spierbreuken. Tegenwoordig gebruikt men een glasvezel- of videocamera om de naald door het lichaam te leiden, ongeveer zoals een Lectric Laser wordt gebruikt, behalve dat de camera (glasvezel) of videocamera een lichtbron aan de punt heeft.

Het cardio-stimulerende effect van dry needling helpt de spieren in het lichaam te ontspannen, waardoor ze minder adrenaline nodig hebben om te vuren, te onderhouden of samen te trekken. Het gebruik van cardio-stimulatie vermindert ook de spierpijn en ontsteking die gepaard gaan met traditionele acupunctuur.

Wat zijn de technieken van dry needling? De techniek van dry needling is eenvoudig; het is meer een kwestie van aanvoelen dan van haasten. Begin met het op één lijn brengen van de naaldkop met de vereiste Rinse Device (nasaal apparaat) voordat u met het dry needling proces begint. Nadat u het juiste spoelapparaat hebt gemarkeerd, bevochtigt u de nook (onderkant van het jukbeen of de nagel) met uw eigen speeksel. Als u de nook bereikt, maak het weefsel dan NIET ondoordringbaar (droog) door het samen te drukken of te koelen. U kunt de nook harder maken als u het weefsel samendrukt of er ijs op legt. Gebruik in plaats daarvan het hoekje als een “repenter” voor maximaal tien punten. Zoals een lepel, zout de wang en beweeg de naaldpunt daarna, zo zachtjes mogelijk.

U bent nu klaar om het spoelapparaat te gebruiken. Nadat u de dry needling procedure hebt voltooid, zal het spoelapparaat vrijwel onmiddellijk als succesvol worden verklaard. U zult weten dat dit succesvol is afgerond wanneer u het hoekje of vingerafdruk na het spoelen niet meer voelt of ziet. U weet dat het spoelapparaat geslaagd is wanneer u geen pijn meer voelt bij het bewegen van uw tong. U kunt wel of niet merken dat u het achterste deel van de tong knikt, afknelt of naar buiten kruipt. Probeer het opnieuw als u knikken, ronddraaien of kruipen waarneemt. Als alle resultaten weg zijn en u het hoekje of vingerteken niet meer kunt bereiken, moet u uw arts raadplegen.

Het modernste dry needling instrument is de gecomputeriseerde synoviale nagelborstel, die meer wordt gegenereerd en gebruikt dan enig ander type nagelborstel. De computergestuurde naiborstel maakt gebruik van een irrigatiesysteem om de aangetaste huid en het speeksel van het tandvlees en het bot te reinigen. Het irrigatie-apparaat stuurt stoten water in de wang (waarbij het alu-virus de wang en de follikel irrigeert, het virus wordt aangetrokken tot de plaats van de infectie, en een stroom vloeistof wordt teruggestuurd naar de nagel). De vloeistofstroom zal niet het huidoppervlak besproeien, maar wel de pus. Dit systeem spoelt het virus weg van zenuwwortels en maagspieren en stuurt de straal weg van uw mond.

Synoviaal merg is een bestanddeel dat voorkomt in het speeksel van een levend wezen. Onze weefsels bestaan uit alles, van onze tanden tot de lipiden (vet). Het maakt ongeveer 95 procent van ons lichaamsweefsel uit. Onze mond is een van de belangrijkste plaatsen voor synoviaal weefsel, en ons immuunsysteem is voortdurend bezig synoviaal weefsel aan te maken voor onze bescherming in deze holte, evenals in het spijsverteringskanaal. In sommige gevallen kan dit weefsel worden aangetroffen in de vorm van gevaarlijke syfilis. Tegenwoordig weten wetenschappers gelukkig dat de nauw verwante immuunsystemen van mensen en andere dieren hetzelfde zijn. (Wat is daar zo eng aan? Men kan het gewrichtsweefsel niet afluisteren omdat zij geen lymfeklieren hebben, maar toch weten wij dat alle dieren die de ziekte van Lyme krijgen, dit hebben). Wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat dit weefsel bij de met vogelgriep besmette patiënt synoviale vloeistof kwijlt die zich door het dier verplaatst. (Wat het idee zou ondersteunen dat hier de structuur van dit weefsel vandaan komt)

 

Lees meer…

Fysiotherapeut Rotterdam

Shockwave therapie Rotterdam

 

Wat zijn de voordelen van dry needling? De traditionele dry needling methode omvatte het gebruik van een holle naald, genaamd, n Array naald, die werd geleid door spierbreuken. Tegenwoordig gebruikt men een glasvezel- of videocamera om de naald door het lichaam te leiden, ongeveer zoals een Lectric Laser wordt gebruikt, behalve dat de camera (glasvezel)…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.