Gezonde voeding voor uw baby

Gezonde voeding voor uw baby

Babyhapjes

Wij zeggen: “Een goede gezondheid voor u, en een goede gezondheid voor uw baby!”

Uw baby zal de best mogelijke zorg krijgen als u eerst met uw kwaliteit begint. Het begin van vaste voeding voor uw baby is niet eenvoudig. Het vereist specifieke aandacht en snelle beslissingen. Aangezien het de verantwoordelijkheid van de ouder is om de gezondheid van de baby te verzekeren, is het Premium dat u in staat zal stellen om PARTICULIER GEZONDE KINDEREN te krijgen.

KIDS IN BED DAirsch-ROSE:- Er zijn verschillende vooraanstaande voedingsbedrijven die momenteel babyworteltjes in bessenvorm op de markt brengen. Dergelijke bedrijven zijn onder meer: Packard Eatons, fosfaat Imagine Foods, regalfoods, Lindtroid, Ralph Farms, Supermarket Group domestic & international, Kellogg’s, en General Mills. Waarom? Omdat bessen een onweerstaanbare smaak hebben en de perfecte bedtijd snack zijn voor de kleintjes. Wanneer de mama trek heeft in een snack, zullen deze REAL FOOD items de mama’s trek met succes bevredigen. Aanbevolen dosering: 1/2 kopje droog in de magnetron in een lichte besprenkeling van olijfolie of gemengd met warm en koud geperst citroensap.

KINDERVOEDINGSNAAL:- De geur van amandelen die in een pan bakken, slaat ouders met angst in het hart. Toch is dit voor veel moeders het lekkerste gezicht. Voorgemaakte, in de winkel gekochte en bijna gratis kindervoeding is een grote boosdoener in het algemeen. Bovendien bevatten deze voedingsmiddelen vaak transvet en suiker. Aanbevolen dosering: Eén stokje amandelen per dag, en niet meer dan 4 ons volkoren crackers of in totaal 23 ons wortelsticks.

KID Savored zoetstoffen:- Deze producten bevatten meestal kunstmatige smaakstoffen. Veel moeders hebben het gevoel dat ze hun kinderen “paars” laten proeven, zonder te weten dat het echte paars een chemisch brouwsel is dat door chemici is bedacht! Aanbevolen dosering: Gebruik 1-2 theelepels van een van de volgende stoffen, of meng het in een drankje of melk zonder suiker: Fruit punch, maïsstroop, bosbessen-banaan concentraat, of een van de kunstmatige zoetstoffen.

FRUITS EN GROENTEN:- Net als koekjes en gebak zijn fruit en groenten alomtegenwoordig en goedkoop. Ze vormen echter een dubbele bedreiging voor peuters. Ze zitten vol vezels en boordevol vitaminen en mineralen. Daarom moeten ze zeker bij de eerste items op uw boodschappenlijstje. Kinderen zullen graag groenten en fruit verslinden, onderweg naar school een banaan uit een zak sinaasappels pakken en een paar wortelsticks in hun lunchpakket stoppen. Aanbevolen dosering: Volvette kindervoeding of zuigelingenvoeding; 133 porties per dag; of een derde kopje fruit of groenten per dag. Peuters zijn dol op zoete groenten zoals wortels, pompoen, zoete aardappelen en muskaatpompoen. Let op het ontstaan van carotenose, een mogelijk dodelijk voedingstekort dat een roodachtige of geeloranje verkleuring van de huid en slijmvliezen veroorzaakt. 100 procent vruchtensap.

DIERELIJK:- Vragen over zuivelproducten rijzen vaak wanneer een ouder zijn bezorgdheid uit over het gebruik van dierlijke producten in de voeding. Bijvoorbeeld: “Zou het mogelijk zijn om mijn kind een glas melk te geven?” “Kan ik mijn kind yoghurt geven?” Het is waar dat het lichaam eiwitten opneemt uit dierlijke producten, waaronder kaas, melk en eigeel, terwijl plantaardige producten deze eiwitten ontberen en dus een gezondere keuze zijn voor kinderen. Aanbevolen dosering: Eén of twee glazen melk/zuivelproducten van 8 ons per dag. Yoghurt is een goede optie omdat het een van de weinige echt plantaardige eiwitten is die gezond zijn. Het eiwit uit plantaardige voedingsmiddelen is nauwer gevormd en wordt door kinderen gemakkelijker verteerd en opgenomen.

LUNCH FOOD:- Lunch is een zeer belangrijke maaltijd voor peuters. Het zet de context voor de schooldag en geeft kinderen energie om de dag door te komen. Aanbevolen dosering: Minstens één portie fruit of groente in de lunch; groente is de beste keuze.

Wij zeggen: “Een goede gezondheid voor u, en een goede gezondheid voor uw baby!” Uw baby zal de best mogelijke zorg krijgen als u eerst met uw kwaliteit begint. Het begin van vaste voeding voor uw baby is niet eenvoudig. Het vereist specifieke aandacht en snelle beslissingen. Aangezien het de verantwoordelijkheid van de ouder is…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.